Designforslag til Bladet garn
vinter 2018

Designtemaet for vinterutgaven er Moderne tradisjon

Til vinternummeret av Bladet garn er vi ute etter å fange den lette og lyse vinterstemningen. Vi har lyst til å hente frem tradisjonselementer, og kombinere dem med moderne konstruksjonsmåter og tidsriktige fasonger – gjerne i uventede og uvante sammensetninger. Vi ønsker oss flerfargestrikk i tradisjonelle og utradisjonelle mønstre, lek gjerne med farger og materialer og vis oss noe som kombinerer dagens motebilde med teknikker og elementer fra kulturarven vår.

Inspirasjonstavlen vår er satt sammen av ulike typer mønsterstrikkede plagg og inspirasjonsbilder for å vise hvilken stemning vi er ute etter. La deg inspirere av følelsen inspirasjonsbildene gir deg og overrask oss gjerne med noe som tar mønsterstrikken videre inn i det moderne.

>>>Her finner du inspirasjonstavlen<<<

Vi ønsker alle typer designforslag velkommen, men er spesielt interessert i klær og tilbehør til barn, dame og herre. Vi ønsker i utgangspunktet at design til voksne går fra størrelse XS til minst XXL. Erfaring viser at det kommer inn få forslag til herremodeller, så send gjerne inn forslag om du har en idé til herreplagg.

Ditt design kan ikke ha vært utgitt i andre publikasjoner tidligere, eller tidligere vært vist frem til publikum på noen annen måte (inkludert sosiale medier, nettforum og blogg).

Tidsfrister:

Send inn din designidé innen 20/7-2018 (send gjerne inn tidligere om du har mulighet). Du får beskjed innen 23/7-2018 om ditt design blir valgt. Det ferdige mønsteret og det ferdige plagget sendes oss innen 15/9-2018. Bladet forventes publisert i november 2018.

Kompensasjon:

Vi tilbyr betaling basert på plaggets størrelse og mønsterets kompleksitet.

Sperrefrister og publisering:

Bladet garn innehar enerettighetene til publisering i seks måneder etter bladets publiseringsdato. Etter de seks første månedene vil vi fortsette å selge bladet, men hver designer kan også selge sitt eget mønster via egne salgskanaler.

Sende inn designidé:

Vi trenger denne informasjonen fra deg:

  • Ravelry/Instagram-navn/nettside
  • Detaljert beskrivelse av designet ditt, inkludert konstruksjon, størrelser, garnvalg. Vi trenger minimum en skisse av designet og bilde av en prøvelapp som viser farger/struktur/designelement.
  • Hva som inspirerte deg og hvordan du tenker designet ditt passer inn i temaet.

Send designforslaget ditt til ide@bladetgarn.no


Meld deg på nyhetsbrevet for designere her og få beskjed hver gang denne siden blir oppdatert.

BRUK KODEN "BG07" OG FÅ -20% PÅ ELDRE UTGAVER VED FORHÅNDSBESTILLING AV BLADET GARN 07/2018 Fjern