Designforslag til Bladet garn
våren 2019

Designtemaet for vårutgaven er «fnugglett»

 

Det er noe spesielt med våren i Norge. Etter en kald og ofte våt vinter er vi så klare for å nyte den friske, klare vårluften. Vi strekker oss mot de bleke solstrålene og vet at det snart kommer til å eksplodere rundt oss, i grønne blader, sarte blomstertoner, fuglesang og summingen fra insekter som også skjønner at sommeren nærmer seg. Vi har prøvd å fange denne følelsen i ett enkelt ord – fnugglett.

Inspirasjonstavlen vår er satt sammen av farger og organiske teksturer som viser hvilken stemning vi er ute etter. Vi ser etter design som er inspirert av det lette og ledige ved våren, samtidig som de tar hensyn til de sarte fargene og de vakre mønstrene naturen gir oss. Lek gjerne videre med forventningene inspirasjonsbildene skaper og overrask oss.

>>>Her finner du inspirasjonstavlen<<<

Vi ønsker alle typer designforslag velkommen, men er spesielt interessert i klær og tilbehør til barn, dame og herre. Vi ønsker i utgangspunktet at design til voksne går fra størrelse XS til minst XXL. Erfaring viser at det kommer inn få forslag til herremodeller, så send gjerne inn forslag om du har en idé til herreplagg.

Ditt design kan ikke ha vært utgitt i andre publikasjoner tidligere, eller tidligere vært vist frem til publikum på noen annen måte (inkludert sosiale medier, nettforum og blogg).

Tidsfrister:

Send inn din designidé innen 19/11-2018 (send gjerne inn tidligere om du har mulighet). Du får beskjed innen 22/11-2018 om ditt design blir valgt. Det ferdige mønsteret og det ferdige plagget sendes oss innen 31/1-2019. Bladet forventes publisert i april 2019.

Kompensasjon:

Vi tilbyr betaling basert på plaggets størrelse og mønsterets kompleksitet.

Sperrefrister og publisering:

Bladet garn innehar enerettighetene til publisering i seks måneder etter bladets publiseringsdato. Etter de seks første månedene vil vi fortsette å selge bladet, men hver designer kan også selge sitt eget mønster via egne salgskanaler.

Sende inn designidé:

Vi trenger denne informasjonen fra deg:

*Ravelry/Instagram-navn/nettside
*Detaljert beskrivelse av designet ditt, inkludert konstruksjon, størrelser, garnvalg. Vi trenger minimum en skisse av designet og bilde av en prøvelapp som viser farger/struktur/designelement.
*Hva som inspirerte deg og hvordan du tenker designet ditt passer inn i temaet.

 

Send designforslaget ditt til design@bladetgarn.no


Meld deg på nyhetsbrevet for designere her og få beskjed hver gang denne siden blir oppdatert.