Designforslag – Bladet garn

høsten 2019

Designtemaet for vårutgaven er «grafisk på store pinner»

Høsten er en tid for store, lune plagg. Vi trenger noe vi kan svøpe oss inn i når det begynner å bli friskt og kjølig i luften,
plagg som kan erstatte ytterjakken i overgangen fra sommer til skikkelig høst, og myke herligheter vi kose oss i innehøsten.

Til høstnummeret vårt ønsker vi oss plagg som er strikket på større pinner. Vi ser etter grafiske mønstre av alle slag, og vil gjerne ha luftige og myke teksturer.

Inspirasjonstavlen vår er satt sammen av grafiske mønstre og som viser hvilket uttrykk vi er ute etter. Vi ser etter design som er inspirert av de strenge rette linjene og vinklene i det grafiske, samtidig som de tar hensyn til behovet høsten gir oss for myke og behagelige plagg.

>>>Her finner du inspirasjonstavlen<<<

Vi ønsker alle typer designforslag velkommen, men er spessielt interessert i klær og tilbehør til barn, dame og herre. Vi ønsker i utgangspunktet at design til voksne går fra størrelse XS til minst XXXL. Erfaring viser at det kommer inn få forslag til herremodeller, så send gjerne inn forslag om du har en idé til herreplagg.

Ditt design kan ikke ha vært utgitt i andre publikasjoner tidligere, eller tidligere vært vist frem til publikum på noen annen måte (inkludert sosiale medier, nettforum og blogg).

Tidsfrister:

Send inn din designidé innen 15. mai (send gjerne inn tidligere om du har mulighet). Du får beskjed innen 23. mai  om ditt design blir valgt. Det ferdige mønsteret og det ferdige plagget sendes oss innen 1. juli. Bladet forventes publisert i september 2019:

Kompensasjon:

Vi tilbyr betaling basert på plaggets størrelse og mønsterets kompleksitet.

Sperrefrister og publisering:

Bladet garn innehar enerettighetene til publisering i seks måneder etter bladets publiseringsdato. Etter de seks første månedene vil vi fortsette å selge bladet, men hver designer kan også selge sitt eget mønster via egne salgskanaler.

Sende inn designidé:
Vi trenger denne informasjonen fra deg:

*Ravelry/Instagram-navn/nettside
*Detaljert beskrivelse av designet ditt, inkludert konstruksjon, størrelser, garnvalg. Vi trenger minimum en skisse av designet og bilde av en prøvelapp som viser farger/struktur/designelement.
*Hva som inspirerte deg og hvordan du tenker designet ditt passer inn i temaet.

Send designforslaget ditt til design@bladetgarn.no


Meld deg på nyhetsbrevet for designere her og få beskjed hver gang denne siden blir oppdatert.